Cara Masukkan Link Dalam Cbox Baru


Hai korang perasan tak Cbox aku dah bertukar... Aku sayang sebenarnya Shoutbox Busuk yang aku dah pakai sejak dulu lagi tu tapi disebabkan setelah aku tukar blog aku kepada https:// dah tak boleh guna dah shoutbox tu, so aku tukar dengan cbox pula.

Cbox design baru ni kekadang orang pening nak letak link macam mana, aku pun sama, Hahaha, so untuk masukkan link, ikut step kat bawah ni okay.

Tekan simbol yang aku bulatkan tu.

Letak gambar korang yang cute tu (optional) 
Lepastu jangan lupa masukkan link kat tempat yang aku bulatkan tu.

Okay jangan lupa masukkan link barulah aku boleh melawat korang nanti. Tau.... 
❤❤❤❤❤
Previous
Next Post »

5 Comments

Click here for Comments
Unni Anje
admin
11/19/2016 4:07 AM ×

error plak There was a problem
Cbox not specified :(

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/19/2016 5:29 AM ×

Aik? Error kat blog Mai ke?

Reply
avatar
11/19/2016 6:02 AM ×

ala.. comel nye.. nanti nak try.. hee~

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/19/2016 11:16 AM ×

Mek tk prnh try sbb mek mobile view :)

Reply
avatar
Reen Johari
admin
11/19/2016 3:21 PM ×

Wah. Cbox design baru ya. Lama dah tak guna Cbox..

Reply
avatar