Menang Giveaway Penghargaan SA-VIORS


Omg bestnya rasa menang giveaway ni,kahkahkah. First time dapat seumur hidup 😜. Thank you Svior aka Rii sebab buat giveaway ni, gempak tau sebab banyak hadiah so probability nak terpilih tu tinggi la, i loike...Tahniah juga kepada semua pemenang lain. Semak senarai pemenang kat SINI

Hadiahnya? Koleksi Short Story By Svior, yes! Aku memang suka membaca karya Rii tau. Kalau korang nak baca juga klik SINI, tapi aku ada versi PDF, kau hade? HAHAHA berlagak, ampuun. Actually aku pun ada blog khas untuk koleksi certot (Cerita Kontot) + puisi sendiri tapi aku belum ready nak share dengan orang, hehehe. Sapa pernah jumpa tu nasib ler. HAHAHA. 


Eh back to our topic here. Ni cover buku Rii tu. Memandangkan aku sejenis manusia oldskul yang suka menghirup bau buku daripada bau screen phone, nanti aku nak print dan bukukan set short story Rii ni nanti boleh adik-adik aku baca sekali kan.

Thanks again Rii, teruskan menggilap bakat menulis. Kami support SVIOR! Yeay!

Previous
Next Post »

11 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
11/16/2016 8:25 AM ×

Tahniah Mai... =)

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/16/2016 9:08 AM ×

thniah mai :) dh berbuah hasil :)

Reply
avatar
11/16/2016 9:13 AM ×

Selamat pagi..blog pertama yg Umi jengah dgn berita gembira..TAHNIAH Mai...

Reply
avatar
11/16/2016 9:23 AM ×

Bestnyee.... Kita join jugak tapi, takde rezeki. Anyway, tahniah!!

Reply
avatar
Sue Bee
admin
11/16/2016 11:56 AM ×

Tahniahhh!!!.. bestnya dia menang GA

Reply
avatar
Cik Tie
admin
11/16/2016 11:58 AM ×

alhamdulillah.. tahniah Cikmai

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/16/2016 12:41 PM ×

kan, menarik karya2 rii.. btw tahniah mai :P

Reply
avatar
Amira
admin
11/16/2016 2:17 PM ×

Waa. tahniah ><

Reply
avatar
11/16/2016 3:30 PM ×

Yeah!! Tahniah Mai.. Akak jeles.. hahaha

Reply
avatar
sviors
admin
11/16/2016 8:47 PM ×

Hi Mai, hahaha thank you for this <3
Wah siap nak print out lagi. Again, thank you !!!

Reply
avatar