Penterjemah Novel Indo-Bm


Haritu aku nampak iklan syarikat buku ni tengah cari penterjemah novel English-Bm and Indo-Bm, menarik, tapi aku share je dekat fb aku tanpa niat apa-apa masa tu. Tiba-tiba kawan aku masa diploma (Imam) komen post aku tu dan suruh aku cuba nasib memandangkan dia kata kononnya dia peminat blog aku, hahahahahahaha, dan dia kata apa salahnya aku try.

So thanks Imam, aku pun emel la syarikat buku tu cakap aku nak try translate Indo-Bm. Nak translate English muet pun dapat band 3 cukup makan je, tak confident hakak ahahaha. Alaa Indo-Bm ni pun tak tahulah layak ke tidak, yang penting aku try kan. Ada ke takde rezeki tu urusan Allah. 


Ada 2 hari untuk aku habiskan terjemah dua chapter awal. Aku tak yakin sangat pun untuk kerja aku ni diterima tapi korang doakanlah aku ye.
Previous
Next Post »

7 orang rajin komen

Click here for orang rajin komen
Unni Anje
admin
11/10/2016 9:26 PM ×

wahh... best tu.. senang jak kalau indo-bm

Reply
avatar
Unni Anje
admin
11/10/2016 9:27 PM ×

btw good luck mai.. in sha Allah ada rezeki

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/10/2016 9:50 PM ×

Thank you Rasya ~! (^_^)v

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
11/10/2016 9:51 PM ×

Wahh unni mesti terer ni, nanti kalau pening mai rujuk unni la, hahaha. Thanks unni sayang~!

Reply
avatar
ayunie ramli
admin
11/11/2016 7:36 PM ×

Waaaa :) thniah maii. InsyaAllah ok je tu

Reply
avatar
11/12/2016 8:40 PM ×

Congrats Mai.. you can di it..

Reply
avatar