Menang Giveaway Hanis Masturina & Pengumuman Hadiah Segmen Mayy


Menang Giveaway

Assalamualaikum.

Salam 1 Disember! Yeay Alhamdulillah di hari yang ceria ni aku dapat durian runtuh lagi, iaitu menang giveaway daripada Hanis Masturina. Hadiah memang best ; Set rambut Aj Hair Care dan Novel!  Thank you sangat pada Hanis Masturina selaku penganjur giveaway yang best ni.

Aku dah mention kan yang aku dah lama nak buku baru sebab asyik repeat baca buku sama je memandangkan aku sekarang ni takde kerja lagi, rinduuuu sangat bau buku baru. And! Alhamdulillah menang novel tau, bestnya! Tak sabar nak baca. 

Set Aj Hair Care ni dengar ceritanya memang gempak tau kesannya daripada testimoni beberapa pengguna. So nanti aku akan cuba sendiri dan review pula testimoni aku sendiri, hihi. (^_^)v

 ***

Orait! Tamat cerita pasal menang giveaway ni, sekarang aku nak buat pengumuman yang sesiapa yang telah join Segmen Tambah Follower Twitter & Instagram ni bolehlah start aktiviti follow follow sebab senarai nama aku dah update dah, hihihi. Ingat tau, jangan lupa follow kawan-kawan kita. 


Sorrylah kalau hadiah yang aku janji tu takdalah misteri mana pun, tak special pun... Cuma saja nak kongsi dengan rakan blogger setakat yang aku mampu. Ada 3 orang pemenang yang akan dapat sabun scrub kopi ni. Terima kasih pada yang support segmen aku. Good luck, harap korang suka, hihihi! 



Previous
Next Post »

13 Comments

Click here for Comments
12/01/2016 9:24 PM ×

tahniah maiii menang hhehe ;)

Reply
avatar
12/01/2016 9:40 PM ×

Tahniah!! Wah best best dapat buku..

Reply
avatar
12/01/2016 9:53 PM ×

Sama-sama hehe tq sebab sudi menyertai GA tak seberapa ni . Btw bestnya sabun kopi ! Sudah lama teringin hehehe

Reply
avatar
12/01/2016 11:23 PM ×

tahniah Mayy sbb menang AJ haircare dan novel tu..blog pun ada perubahan gak tu kan

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 12:11 AM ×

Alhamdulillah, terima kasih, hihihi :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 12:12 AM ×

Thanks kak sha, happynya!!!

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 1:34 AM ×

Eh lumayan la tu Hanis, thanks tau sudi bagi hadiah...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 1:38 AM ×

Hihihi Good Luck Mellya, hihihi.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 1:38 AM ×

Thanks Mrs Fuzy, alhamdulillah. Hihihi perubahan header je asyik tak puas hati, hahaha.

Reply
avatar
Unni Anje
admin
12/02/2016 6:15 AM ×

Alhmdulilah rezeki december...mai menang 1st tu :P tahniah, mcm best tajuk novel tu.. tgu review mai pasal novel tau :P

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
12/02/2016 6:43 AM ×

Alhamdulillah, hihihi, insyaAllah mesti review,, Unni jgn lupa review hadiah dari kak sha juga, rasanya Unni pun bnyk dpt hadiah kan? Rezeki2/

Reply
avatar