Menang Giveaway Hanis Masturina & Pengumuman Hadiah Segmen Mayy


Menang Giveaway

Assalamualaikum.

Salam 1 Disember! Yeay Alhamdulillah di hari yang ceria ni aku dapat durian runtuh lagi, iaitu menang giveaway daripada Hanis Masturina. Hadiah memang best ; Set rambut Aj Hair Care dan Novel!  Thank you sangat pada Hanis Masturina selaku penganjur giveaway yang best ni.

Aku dah mention kan yang aku dah lama nak buku baru sebab asyik repeat baca buku sama je memandangkan aku sekarang ni takde kerja lagi, rinduuuu sangat bau buku baru. And! Alhamdulillah menang novel tau, bestnya! Tak sabar nak baca. 

Set Aj Hair Care ni dengar ceritanya memang gempak tau kesannya daripada testimoni beberapa pengguna. So nanti aku akan cuba sendiri dan review pula testimoni aku sendiri, hihi. (^_^)v

 ***

Orait! Tamat cerita pasal menang giveaway ni, sekarang aku nak buat pengumuman yang sesiapa yang telah join Segmen Tambah Follower Twitter & Instagram ni bolehlah start aktiviti follow follow sebab senarai nama aku dah update dah, hihihi. Ingat tau, jangan lupa follow kawan-kawan kita. 


Sorrylah kalau hadiah yang aku janji tu takdalah misteri mana pun, tak special pun... Cuma saja nak kongsi dengan rakan blogger setakat yang aku mampu. Ada 3 orang pemenang yang akan dapat sabun scrub kopi ni. Terima kasih pada yang support segmen aku. Good luck, harap korang suka, hihihi! 



12 comments

  1. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih, hihihi :D

      Delete
  2. Tahniah!! Wah best best dapat buku..

    ReplyDelete
  3. Sama-sama hehe tq sebab sudi menyertai GA tak seberapa ni . Btw bestnya sabun kopi ! Sudah lama teringin hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Eh lumayan la tu Hanis, thanks tau sudi bagi hadiah...

      Delete
  4. Replies
    1. Hihihi Good Luck Mellya, hihihi.

      Delete
  5. tahniah Mayy sbb menang AJ haircare dan novel tu..blog pun ada perubahan gak tu kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks Mrs Fuzy, alhamdulillah. Hihihi perubahan header je asyik tak puas hati, hahaha.

      Delete
  6. Alhmdulilah rezeki december...mai menang 1st tu :P tahniah, mcm best tajuk novel tu.. tgu review mai pasal novel tau :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, hihihi, insyaAllah mesti review,, Unni jgn lupa review hadiah dari kak sha juga, rasanya Unni pun bnyk dpt hadiah kan? Rezeki2/

      Delete