Hasil Mai Edit Blog Atiqah & Kak Farrah


Assalamualaikum,

Hihihi, nak tayang lagi dua hasil Mai tukarkan responsive template iaitu pada blog sis Nur Atiqah & Kak Farrah Nadia. Mohon maaf kalau ada sebarang kekurangan tambah-tambah dari segi servis, Mai tak pernah lagi ambil tempahan edit blog tu yang kelam kelibut sikit, hehehe. Maaf juga kalau tak cute sebab Mai tak kreatif. But don't worry untuk sis Cik Renex, Nur Atiqah dan Kak Farrah Nadia Mai boleh editkan kalau ada apa-apa tak puas hati lagi. hehehe. 

Blog Nur Atikah Sebelum Tukar :


Blog Farrah Nadia Sebelum Tukar :

Klik Read More Untuk Tengok Hasil

Blog Nur Atikah Sebelum Tukar :


Blog Farrah Nadia Sebelum Tukar :
maaf tak tau problem apa tak boleh screenshot penuh

Hihihi design atas request dan perbincangan dengan tuan blog, hihihi. Terima kasih sebab percayakan hasil kerja saya. <3 Sayang semua rakan blogger. Nak tengok design penuh?


Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
1/08/2017 6:39 AM ×

Wah cun² 😋 hehe keep it up

Reply
avatar
Anisa Anuar
admin
1/08/2017 7:59 AM ×

cantiknya...suka tgk sebab kemas... tak reti nak edit blog...

Reply
avatar
Irda Garmin
admin
1/08/2017 8:48 AM ×

WAHHH..cAantikkknyaaa...pandai mai buat

Reply
avatar
Ana Fatihah
admin
1/08/2017 9:41 AM ×

Rajinnyaaaa edit. Hihi
Terbaikkk.

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 4:58 PM ×

Hahaha thanks mellya...

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 4:58 PM ×

Saya ada bnyk tutorial sis, kalau nk tanya apa-apa pun boleh je. :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 4:59 PM ×

Terima kasih kak irda <3

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 5:06 PM ×

Thank you Unni :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 5:07 PM ×

Hihihi terima kasih Ana..

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 5:07 PM ×

Terima kasih WP :D

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/08/2017 10:23 PM ×

Thanks kak reen <3

Reply
avatar
Farrah Nadia
admin
1/09/2017 3:55 PM ×

hihi thank you mai :)

Reply
avatar
1/10/2017 10:28 AM ×

thank you kak mai edit blog saya :)

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
1/10/2017 4:01 PM ×

Sama sama kak farrah & Atikah
Terima kasih kak sha

Reply
avatar