Lazada Malaysia Big Baby Fair

Lazada Malaysia Big Baby Fair

Lazada buat hal lagi wehhh, pasti sales kali ni mampu membuatkan para ibu dan bapa tersengih sampai ke telinga dengan diskaun menggila daripada beberapa jenama terkemuka untuk barangan bayi & kanak-kanak. 

Potongan harga sehingga 85%  ini boleh didapati di BIG BABY FAIR yang akan berlangsung bermula hari ini (29 Mac) sehingga 2 April. 

Antara jenama yang terlibat untuk Big Baby Fair ini adalah Mamy Poko, Anakku, Nestle, Huggies, Fisher-Price, S-26 Gold, Goo.N, Sweet Cherry & PediaSure. 

Amacam semput tak nak sebut, dah la banyak, semua brand yang hebat-hebat belaka. Jadi banyak penjimatan yang kita boleh dapat untuk barangan seperti car seat, stroller, pakaian, sehinggalah susu formula & diapers.

Oleh kerana aku masih belum berkeluarga, aku cuma menumpang kasih anak-anak buah aku je. Eh macam sedih pula ayat. kekekeke.Mana ada sedih... Malah tentulah aku salah seorang yang excited dengan Big Baby Fair ini.



a. Brand Diapers pilihan untuk future baby/nephew (Adryan)

http://www.lazada.com.my/mamypoko-extra-dry-m-60-3packs-12027852.html?ff=1&campaign=mamypoko-official-store

Kulit Adryan memang sensitif dan cepat berpeluh. Jadi selepas beberapa jenis diapers dieksperimenkan, Adryan + MAMY POKO  memang serasi.

Permukaan yang lembut untuk montot gebu itu dan juga stretchable untuk abam sado seperti Adryan. Hewhewhew. 

So for my future sons pun mestilah Mamy Poko  juga yang sesuai. Mana nak pergi genetic yang sado itu nanti kalau tak kat baby aunty pula, muehehehe. 

Psstt...sekarang ada 33% potongan harga tauuu untuk 3 packs Mamy Poko!



b. Brand Susu Formula pilihan untuk future baby/nieces (Chacha)

http://www.lazada.com.my/2-packs-nestle-nankid-optipro-4-milk-3-6years-old-13kg-15923514.html?ff=1

Nankid Optipro 4  semestinya! Nankid Optipro  ni membekalkan Bifidus BL, sejenis bakteria baik didalam usus besar yang membantu proses memecahkan gula dan menghasilkan asid dalam sistem percernaan.  

Selain sedap, susu Nankid Optipro 4 juga mengandungi DHA, komponen penting untuk menyambungkan sel-sel otak supaya berfungsi. 

Hihihi tengoklah tu sel otak Chacha sedang berhubung, hilang rasa takut diganti dengan rasa ingin tahu yang tinggi. 

Rugi tak dapatkan segera sebab ada 22% potongan untuk 2 packs Nestle Nankid Optipro ini!



c. Satu Produk Dari Lazada Malaysia pilihan untuk future kids/ Nieces (Dania)

http://www.lazada.com.my/little-rabbit-children-bike-macaron-metal-kids-bicycle-freeprotective-gear-14inch-green-12314409.html?ff=1

Energetic kids! Dania yang buat pilihan sendiri untuk pilihan kali ni. Little Rabbit Bicycle   untuk si Dania bambam.


Nak tengok sendiri betapa gilanyaaa sales kali ini, cepat click sini http://www.lazada.com.my/big-baby-fair/



Follow

33 comments

  1. perghh..nasib baik akak takde anak lg..kalau tak memang dah shoping habis kat lazada ni...hihi..gud luck dear.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha jangan sampai rabak poket dah kak Zati :P

      thank you ya.

      Delete
  2. Geramnya tengok barang2 budak2 kecik nieeee. Hakhakhak. Goodluck sis mai 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha kan...semua best.

      thanks laling.😘😘😘😘

      Delete
  3. Good luack! Ingat macam nak join jugak. Tapi, tengah kumpul semangat untuk usya web LAZADA. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Ana. :) Marilah join <3

      Delete
  4. besarnya binatang tu. rilek je princess

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anak buah mai yang besar dua tu memang tak takut semua haiwan liar. Mai yang risau dengan dorang, hehehe.

      Delete
  5. Kalau anak-anak akak kecil lagi mesti akak pun borong jugak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe kan, rugi tak grab harga promosi kaw kaw ni.

      Delete
  6. comel anak2 buah mai... btw good luck, moga rezeki lagi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Unni. Hehehe aamiin...

      Delete
  7. Maghaii serius ahh gambar kedua tu, hahaha tengok syiok membaca meremanggg bulu tengkok oden --'

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe betul la tu. Ular kat leher tu pun ular fav dia, orang punya, tapi hari2 dia main.

      Delete
  8. Setelah dieksperimen pampers yg ade kat pasaran, mek dgn spouse seia sekata memilih drypers :)

    Susu pulak ntuk Kakak Amani bagi duct lady sekarang sebab toddler (1tahun) dah makan so nutrisi dtg dr mknn. Susu tu ntuk support je :) Untuk Adik Amzar, masih berjaya mengekalkan susu cap gantung tak bertali :$

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe mai tiru pampers Adryan je, tapi memang sensitif pun kulit dia, kalau bagi salah pampers kejap je naik merah2.

      Haha susu cap gantung tu la yang terbaik tu.

      Delete
  9. waw hari tu dah menang voucher kan, ni join lagi hehe.. semoga mayy dimurahkan rezeki dan good luck ye.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Join aje kak Fyna selagi ada peluang, heheheh. Thank you tau <3

      Delete
  10. Good luck kak Mai. Semoga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  11. Mmg sgt gila2 sale lazada ni, bg golongan ibu bapa umumnya, jan la lepaskan peluang mcm ni. semua promo pun mlibatkn jenama brgn yg selalu di gunakan.. =)

    ReplyDelete