Popsicle! Nyum nyum...

by - March 31, 2017

Pada musim panas macam sekarang ni  memang sedap kalau layan popsicles petang-petang kan. Kalau hari-hari nak beli mahunyaa bankrupt weh. Nak senang kenalah buat homemade punya je, kan jimat tu.

Aku ada jumpa 36 resepi popsicle yang menarik tertarik memang daboom. Kalau nak buat boleh rujuk semua resepi di >> Artsy Fartsy Mama.


Resepi Popsicle
http://www.artsyfartsymama.com/2013/05/36-homemade-popsicle-recipes.html
Resepi popsicle
http://www.artsyfartsymama.com/2013/05/36-homemade-popsicle-recipes.html
Eh sebenarnya cerita kali ni bukan nak cakap pasal resepi popsicles sangat, aku nak bagitahu yang aku nak belanja blogger yang bertuah sebuah Popsicle Maker ! Yeay!

Kalau nak, jangan lepaskan peluang untuk join Giveaway dari Sis Awa April ini tau.

Aku adalah salah seorang penaja untuk giveaway April kali >> Popsicle maker  untuk seorang pemenang, notebook  untuk seorang pemenang, dan dua blog bertuah untuk aku review

Ini baru hadiah dari aku je, ada banyak lagi seperti Shawl, Headband, dan juga Topup dari penaja lain. Kalau ramai yang join, pemenang pun akan bertambah, haaaa, best kan. 

Cepat klik banner dibawah untuk maklumat lanjut! 






Follow

You May Also Like

28 orang rajin komen

  1. Dalam byk2 tu no 9 tu plg menarik perhatian kak ana. Hehe.

    Semoga murah rezeki Mai dan rakan2 penganjur 😘😘

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedappp tu tengok kak Ana. Kalau popsicle mai suka fruit+yogurt.

      Aamiin, terima kasih ya... join tau kak ana.heheh.

      Delete
  2. Sedapnya tengok popsicles tu..!!!!

    ReplyDelete
  3. wowwwww....semoga bertambah rezeki sbb sponsor giveaway...thumbs up!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin, terima kasih ya. Jemputlah join.

      Delete
  4. kot2 co sponsor boleh dapat jugak pun best ni..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...popsicle maker yang plastik biasa je Mrs.Fuzy...jeng jeng jeng boleh dipertimbangkan ni :P

      Delete
  5. wah...dengar hadiah pon cam best ah..nak join lah ni..

    ReplyDelete
  6. Alaaaa bestnya boleh buat popsicle! tengok gambar je dah rasa menggoda betul dah tu haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha so Syed suka yang mana? Bolehlah cuba nanti :D

      Delete
  7. I want all hehe tamak plak heh

    Bagus ne buat bisnes popsicle

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha, kalau tamak kena buat sendiri ni Fae, hahaha, tinggal rajin dengan tidak je :P

      Delete
  8. Aiskrim Nutella pun ada, :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paling mudah tu, tapi mahal ler kalau pakai nutella, hahah.

      Delete
  9. Aduhhh Mai bikin saya terliur sakan. Nak pi cari aiskrim sekarang jugak la camni. Semua ni salah Mai hahahahahahaha :P

    Nanti Ira join ye support kawan-kawan blogger juga 😄

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha alamak, meh la kulim mai belanja solero.hahaha.

      Join tauuu..muahhh ciked.

      Delete
  10. Replies
    1. Mestilah best Adieb,muehehehehe. Dah join ke belum?

      Delete
    2. lom join lagi mai ��

      Delete
  11. Awohh sedapnya sekerim... Nak jugakkk.. Hahhaa.. Kena join ni GA tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha hadiah takde pakej sekali icecream tau, kekekeke :P

      Delete
  12. Ala.. nak aiskrim dia je.. amker dia taknak.. hahaha.. boleh dak?

    ReplyDelete