Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
Klik Untuk Join


Hasrul Hassan adalah blogger sifu untuk saya dalam dunia blogging terutama dalam cara mendapatkan keuntungan dari sebuah blog personal. Tidak sangka akhirnya beliau sudi untuk menganjurkan sebuah segmen yang menjanjikan trafik blog picisan kita meroket tinggi, 

Fuh, teringin juga merasa biarpun seketika, cewahhhh.

Mana tahu lepas trafik mencanak tinggi dari segmen ni, nanti semangat nak berjaya macam sifu pun semakin berkobar-kobar, insyaAllah.


Syarat yang diberikan adalah sangat simple, jadi kalau nak join saya meroket ke bintang ayuhhh penuhi syarat berikut:


  • Peserta mesti ada blog.
  • Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  • Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  • Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM 
  • Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL 
  • Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan 


Kepada abang Hasrul Hassan,


Semoga diterima :)

Good luck juga kepada semua yang join segmen ini.
Previous
Next Post »

19 Comments

Click here for Comments
Jasmi Bakri
admin
3/08/2017 5:50 PM ×

yang lain belum tamat, dah ada segmen lain pulak. hahaha.. ikut tak, ikut tak, ikut tak?

Reply
avatar
3/08/2017 6:06 PM ×

semoga berjaya mai :D

Reply
avatar
Siqah Hussin
admin
3/08/2017 6:56 PM ×

Menarik segmen ni. Siapa tak nak traffic meroket tinggi kan :) Good luck Mai :)

Reply
avatar
Noor Azlan
admin
3/08/2017 7:07 PM ×

Semoga berjaya Mai....

Reply
avatar
3/08/2017 7:58 PM ×

Hi Mayy,


Good luck. Semoga traffik blog awak meroket ! :)

Reply
avatar
3/08/2017 8:51 PM ×

Mohon pinjam entri away ye...saya dah credit kat awak :P

http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

Reply
avatar
Kin Naz
admin
3/08/2017 9:06 PM ×

Good luck mai

Reply
avatar
3/08/2017 9:29 PM ×

selamat bersegmen sis..

Reply
avatar
3/08/2017 10:56 PM ×

Selamat Bersegmen Mai 👍😊

Reply
avatar
3/09/2017 7:46 AM ×

menarik ni Mai..nanti Umi join jugak..

Reply
avatar
SITI AWADAH
admin
3/09/2017 8:45 AM ×

Sis pun join gak... selamat bersegmen :D

Reply
avatar
3/09/2017 9:13 AM ×

Wish u luck, Cik Mai.. =)

Reply
avatar
Budak Buzy
admin
3/09/2017 1:18 PM ×

All the best..

Reply
avatar
Mrs. A
admin
3/09/2017 4:40 PM ×

MRs. A pun join.
Harap meroketlah bersama-sama ya

Reply
avatar
nadhie wueen
admin
3/10/2017 12:21 AM ×

Good luck! Moga trafik betul2 meroket lepas ni. hihi

Reply
avatar
Noor Maizan
admin
3/10/2017 12:27 AM ×

Terima kasih semua, marilah kita meroket bersama-sama :D

Reply
avatar
3/10/2017 12:33 AM ×

busyra pun joinnnnnn ni . hehe

Reply
avatar
Mia Liana
admin
3/20/2017 5:04 PM ×

jalan2 dari segmen yang sama...

http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


- Mia Liana

Reply
avatar