Segmen "Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket"

Segmen Hasrul Hassan Bantu Trafik Blog Meroket
Klik Untuk Join


Hasrul Hassan adalah blogger sifu untuk saya dalam dunia blogging terutama dalam cara mendapatkan keuntungan dari sebuah blog personal. Tidak sangka akhirnya beliau sudi untuk menganjurkan sebuah segmen yang menjanjikan trafik blog picisan kita meroket tinggi, 

Fuh, teringin juga merasa biarpun seketika, cewahhhh.

Mana tahu lepas trafik mencanak tinggi dari segmen ni, nanti semangat nak berjaya macam sifu pun semakin berkobar-kobar, insyaAllah.


Syarat yang diberikan adalah sangat simple, jadi kalau nak join saya meroket ke bintang ayuhhh penuhi syarat berikut:


  • Peserta mesti ada blog.
  • Peserta diwajibkan untuk buat satu post ringkas dengan meletakkan banner segmen ini dalam post berkenaan. Banner tersebut mesti link ke blog/post ini.
  • Dalam post tersebut, sila letakkan satu URL blog post anda yang anda mahukan trafik meroket. 
  • Wajib untuk LIKE page HASRULHASSAN.COM 
  • Wajib untuk LIKE page BISNES ONLINE TANPA MODAL 
  • Wajib untuk FOLLOW Google Profile Hasrul Hassan 


Kepada abang Hasrul Hassan,


Semoga diterima :)

Good luck juga kepada semua yang join segmen ini.

19 comments

  1. yang lain belum tamat, dah ada segmen lain pulak. hahaha.. ikut tak, ikut tak, ikut tak?

    ReplyDelete
  2. Menarik segmen ni. Siapa tak nak traffic meroket tinggi kan :) Good luck Mai :)

    ReplyDelete
  3. Hi Mayy,


    Good luck. Semoga traffik blog awak meroket ! :)

    ReplyDelete
  4. Mohon pinjam entri away ye...saya dah credit kat awak :P

    http://khaidirkhaizuki.blogspot.my/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html

    ReplyDelete
  5. Selamat Bersegmen Mai 👍😊

    ReplyDelete
  6. menarik ni Mai..nanti Umi join jugak..

    ReplyDelete
  7. Sis pun join gak... selamat bersegmen :D

    ReplyDelete
  8. MRs. A pun join.
    Harap meroketlah bersama-sama ya

    ReplyDelete
  9. Good luck! Moga trafik betul2 meroket lepas ni. hihi

    ReplyDelete
  10. Terima kasih semua, marilah kita meroket bersama-sama :D

    ReplyDelete
  11. jalan2 dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2017/03/segmen-hasrul-hassan-bantu-trafik-blog.html


    - Mia Liana

    ReplyDelete